Vynuogės: 87% Tempranillo, Graciano, Mazuelo, Garnacha
Vynuogyne: Vynuogynas Rioja Alta regione. 300-485 m. Aukštyje.
Vyninėje: Vynuogės atskyriamos nuo kotelių. Fermentacija ir maceracija vyksta plieno talpose, 8 dienas. 16 mėnesių brandintas Amerikietiško ąžuolo statinėse (225 L).
Skonis/Kvapas: Intensyvus juodųjų uogų aromatas papildytas dūmo, čiobrelio, eukalipto niuansais. Tvirto kūno, koncentruoto skonio, nušlifuotų taninų. Ilgo prieskoniško skonio.
Maisto rekomendacijos: Avienos šonkauliai, jautienos steikas, grilyje keptos chorizo dešrelės, beef bourgignon, kieti brandinti sūriai (Manchego, Parmigiano, Pecorino)
Patiekimas: Tiekti 17 – 19 °C
Stiprumas: 14,5%
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.