Vynuogės: 57% Pinot Noir, 28% Chardonnay, 15% Meunier
Vynuogyne: Kaip visi Recoltant Manipulant statusą turintys vyndariai, Nicolas Maillart šampanus daro tik iš nuosavų vynuogynų. Vyninės turi tik Premier Cru ir Grand Cru vynuogynus. Šiam šampanui vynuogės auginamas Premier Cru vynuogynuose esančiuose Bouzy, Ecueil, Viliers kaimeliuose.
Vyninėje: Spontaninė fermentacija. 55% vyno fermentuojama ąžuolo statinėse. Statinės naudojamos neutralios t.y.mažo skrudinimo, senos, didesnės talpos, bet brandinimo laikas pakankamai ilgas 8-10 mėnesių. 50% rezervini vyno. Malolaktinė fermentacija stabdoma. Dosage 3.5 g/L.
Skonis/Kvapas: Abrikosų, vaško, baltų gėlių, citrinos aromatai. Svaraus kūno, aliejingos tekstūros, ilgo poskonio.
Maisto rekomendacijos: Lobsteris, vėžiai, jūros šukūtės, anties krūtinėlė, carpaccio, jautienos ar tuno tartar.
Patiekimas: Atvėsinti iki 8-10 °C
Stiprumas: 12,50%
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.