Vynuogės: 100% Chardonnay
Vynuogyne: Derlius renkamas du kartus. Pirmą kartą kai vynuogės turi daugiau rūgšties, antrą kartą po 15 dienų, kai jos pilnai prisirpusios ir sukaupusios daug saldaus aromato.
Vyninėje: 4 valandų maceracija. Fermentuotas ir 6 mėnesius brandintas Prancūziško ąžuolo statinėse su mielėmis taikant mielių maišymą „battonage”.
Skonis/Kvapas: Tropinių vaisių, abrikosų, vanilės, jogurto, sviesto aromatai. Svaraus kūno, kremiškos tekstūros bet gaivios viską subalansuojančios rūgšties.
Maisto rekomendacijos: Makaronai carbonara, vištiena, mažiau aštrūs curry, benedikto kiaušiniai, jūros šukūtės keptos svieste, lašišos steikas, krevetės.
Patiekimas: Atvėsinti iki 12 – 14 °C
Stiprumas: 13,50%
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.